Particulieren:

Buurtpreventie

Samen de veiligheid in uw buurt verbeteren

Buurtpreventie is een gerichte aanpak om de veiligheid in de buurt te verbeteren. Bewoners ondernemen hiervoor allerlei acties. Dit kan ook in samenwerking met City Security.

Buurtpreventie, bijdragen aan leefbaarheid

In onze samenleving ervaren mensen soms een gevoel van onveiligheid. Men hoort vertellen over of komt in aanraking met (kleine) criminaliteit, inbraken, geweld. In nogal wat plaatsen is te zien dat buurtpreventie hierop een antwoord is en belangrijk wordt gevonden. Voor veel buurtbewoners is buurtpreventie hetzelfde als leefbaarheid. Buurtpreventie wil zeggen dat er gewerkt wordt aan de leefbaarheid van de wijk. Een leefbare wijk of buurt betekent dat mensen zich prettig en veilig voelen in hun eigen woonomgeving.

U de avond, wij de nacht

Maar buurtpreventie dient regelmatig uitgevoerd te worden en daar stagneert het regelmatig, want wie wil zijn nachtrust opgeven om buiten te gaan lopen! In dit geval kan City Security anticiperen u controleert in de avond en wij de nachtelijke uren. City Security kan natuurlijk ook de buurtpreventie volledig regelen. U heeft dan nergens omkijken naar.

City Security | Particulier | Buurtpreventie

Bij City Security kunt u terecht bij bijvoorbeeld

Alarmopvolging

Boodschappendienst
Key-Holding