Bedrijven:

Collectieve beveiliging

Beveiliging duur? Deel de beveiligingskosten collectief

Collectieve beveiliging van City Security biedt veel voordelen, naast optimale beveiliging van uw bedrijventerrein, deelt u de kosten met naburige bedrijven.

Kostenbesparende beveiliging

Dankzij de collectieve beveiliging van City Security zorgt u ervoor dat uw bedrijfspand en die van uw buren goed zijn beveiligd. Daarnaast biedt de collectieve beveiliging u een groot kostenvoordeel. U deelt immers de kosten met naburige bedrijven die ook zijn aangesloten bij de collectieve beveiliging. Zo bent u efficiënt én economisch beveiligd.

Hoe werkt de collectieve beveiliging?

De mobiele surveillancedienst houdt uw bedrijventerrein goed in de gaten, vooral op tijden dat het terrein er verlaten bij ligt. Onze mobiele surveillanten rijden regelmatig rondes over uw bedrijventerrein op afgesproken tijden of in random controle. Zodra de mobiele surveillant tijdens de controle ronde iets opvalt, onderneemt hij direct actie. Ook is het mogelijk dat er op het bedrijventerrein een alarm afgaat. Een mobiele surveillant gaat polshoogte nemen. Uiteraard zorgt de mobiele surveillant er bij calamiteiten voor dat de hulpdiensten worden ingeschakeld.

Deelnemers van collectieve beveiligingen ontvangen een naambordje van de City Security dat duidelijk zichtbaar aan de gevel wordt bevestigd.

Wat biedt de collectieve beveiliging u?

  • Preventieve én actieve beveiliging van uw bedrijvenpark of industrieterrein
  • Professionele alarmopvolging
  • Efficiënte én economische beveiliging
City Security | Bedrijven | Collectieve-beveiliging

Bij City Security kunt u terecht bij bijvoorbeeld

Alarmopvolging

Boodschappendienst
Bouwlocaties

Brand- & sluitronde

Evenementen
Key-Holding

Mobiele surveillance

Portiersdiensten

Receptiediensten