Bedrijven:

Bouwlocaties

City Security zorgt passende bewaking én beveiliging op bouwlocaties

Een bouwlocatie is een ideaal object om tijdens de nachtelijke uren met een bezoek te vereren. Meestal afgelegen en niet overzichtelijk. Duur gereedschap en machines liggen, al of niet achter slot en grendel, voor het grijpen. Nadert men de afbouwfase dan worden andere materialen interessant. CV-ketels, keukens, ramen, deuren enz. zijn dan een geliefd doelwit van het dievengilde.

Beveiligd en bereikbaar

City Security heeft daarvoor een dienst in haar pakket zitten wat u van deze zorgen verlost. Een dienst die met het bouwwerk mee groeit. Beginnend met eenvoudig toezicht en uitgroeiend tot permanent toezicht tijdens de afbouwfase. Dit alles kan nog aangevuld worden met het toezicht op de aan en afvoer van mensen en materialen.

Hondenbrigade als preventieve afschrikking

De aanwezigheid van een hondengeleider heeft een preventieve afschrikkende werking. Door dat een hond veel sneller dan een mens iets signaleert, kan er weinig onopgemerkt blijven. De honden worden opgeleid en gecertificeerd via de KNPV en de Nederlandse bond voor de diensthond. Daarbij zal de beveiliger oog hebben voor de omgeving, bijvoorbeeld afrastering van het perceel, de eventuele kantoren en opslag. Kortom: Niets zal dit team ontgaan.

City Security | Bedrijven | Bouwlocaties

Bij City Security kunt u terecht bij bijvoorbeeld

Alarmopvolging

Boodschappendienst

Brand- & sluitronde

Collectieve beveiliging
Evenementen
Key-Holding

Mobiele surveillance

Portiersdiensten

Receptiediensten